Ministrul Oros: Există un plan pregătit minuțios de compromitere și distrugere a Partidului Național Liberal

Senatorul liberal de Cluj, Adrian Oros, ministru interimar al Agriculturii, susține că Florin Cîțu vrea să-i dea afară din partid pe liberalii pe care i-a găsit când a venit în această formațiune. În opinia lui Oros există un plan pregătit minuțios de compromitere și distrugere a Partidului Național Liberal.

“Președintele PNL Florin Câțu se contrazice din nou!!!
Ne spune că dușmanii sunt înafara partidului , dar el bate palma cu PSD( adversarul tradițional al PNL).
În același timp, sfătuit de urmașii Brătienilor Gigel, Boc și Flutur vrea să dea afară din partid liberalii pe care i-a găsit cand a venit in 2016.
E clar. Este un plan pregătit minuțios de compromitere și distrugere a Partidului Național Liberal”, a spus Oros.
Reacția lui Oros vine după ce președintele PNL, Florin Cîţu, a anunţat că Biroul Politic Naţional va lua în discuţie, marţi, cazul celor 14 parlamentari care au decis să demisioneze din grupurile parlamentare ale liberalilor.

„Mâine în BPN vom discuta şi cazul celor (…) 14 parlamentari care au decis să iasă din grupul PNL. (…) Mă întristează să văd că dintr-o competiţie oamenii nu au înţeles nimic. Liberalismul nu înseamnă competiţie şi atunci când pierzi, pentru că toţi suntem în PNL, ar fi bine să înţelegem că am pierdut, că a fost o competiţie, dar trebuie să mergem înainte, pentru că adversarii nu sunt în interiorul PNL, ei sunt în afara PNL”, a spus Cîţu luni seară, la sediul central al PNL, după şedinţa Biroului Executiv al liberalilor.

El a făcut apel la cei 14 parlamentari să reconsidere retragerea din grupurile parlamentare ale PNL.

„Fac un apel la aceşti colegi care încă sunt în PNL să reconsidere deciziile”, a afirmat Cîţu.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut