Ministrul apărării naționale, Vasile Dîncu, în vizită la Centrul de refugiați din Cluj-Napoca

Ministrul apărării naționale, Vasile Dîncu, va vizita miercuri, 20 aprilie, începând cu ora 13.30, împreună cu Însărcinatul pentru Afaceri al Ucrainei la București, Paun Rohovei, și cu președintele Fotbal Club CFR 1907 Cluj, Cristian Balaj, Centrul suport integrat pentru refugiați din Cluj-Napoca.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență Cluj a decis prin Hotărârea nr. 93/21 martie 2022, deschiderea, la Hotel&Vila GRANATA, a unui centru suport integrat de triere, informare, consiliere, consultanță juridică, asistență medicală, ocuparea unui loc de muncă cu sprijinul instituțiilor statului abilitate, pentru persoanele cu cetățenie ucraineană care sosesc în România și care solicită sprijin privind cazarea pe termen scurt și mediu. 

De asemenea, ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu, va participa miercuri, 20 aprilie, începând cu ora 19.00, la spectacolul „Credință și Onoare”, care va avea loc la Opera Națională Română Cluj-Napoca.  În cadrul spectacolului, organizat de Ministerul Apărării Naționale, care face parte din campania „Recunoștință veteranilor de război”, vor concerta Orchestra Reprezentativă a Ministerului Apărării Naționale și Corul Tronos al Patriarhiei Române.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut