Microbuz ISU, implicat într-un accident la Cluj-Napoca

Un microbuz al ISU Maramureș, care transporta 14 români veniți din Franța, s-a răsturnat, miercuri seara, în zona intersecției dintre strada Giuseppe Garibaldi și Bulevardul 1 Decembrie din Cluj-Napoca. Evenimentul a avut loc după ce mașina de transport persoane s-a accidentat cu o altă mașină, cel mai probabil aceasta din urmă nu a respectat semnalul luminous al microbuzului ISU. Pasagerii erau transportați de la Aeroportul Internațional Cluj-Napoca spre locuri de carantină.

În urma impactului, doi pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale, ceilalți fiind preluați de un alt microbuz care i-a dus spre locurile de carantină. Aceștia au revenit în țară din Franța, cu un avion care a aterizat la Cluj.

„Un microbuz care aparține de ISU Maramureș s-a răsturnat pe o stradă din Cluj-Napoca. Acesta era în misiune pentru a prelua cetățeni români reîntorși din Franța. Microbuzul transporta 14 persoane, dintre care două au solicitat consult medical, prezentând escortații. Celelalte s-au reîntors la Sala Sporturilor pentru a fi preluate de alt mijloc de transport și a fi transportate către locațiile de carantină din județul Maramureș”, spus reprezentanții ISU Cluj.

La eveniment au fost alertate două autospeciale și un echipaj SMURD.

Articole din aceeasi categorie