Mesajul dur al lui Adrian Oros: Au adus România la brelocul PSD

Fostul vicepreședinte al PNL, senatorul Adrian Oros atrage atenția că formațiunea liberală pierde zilnic teren în fața PSD iar social democrații îi umilesc continuu pe liberali la fiecare rundă de negocieri.

“Suflul nou îsi dă ultimul suflu. Au adus România la brelocul PSD.

Analizând ultimele evenimente legate de formarea guvernului este evident pentru toată lumea că “echipa câștigătoare” a fost folosită pentru ruperea coaliției și distrugerea Partidului Național Liberal.

Unii dintre ei sunt inconștienți si incompetenți, dar sunt orbiți de putere, dornici să fie șefi. Alții lucrează cu bună știință de ceva vreme la șubrezirea acestui partid istoric.

Anul trecut , câtiva mai agitați, se înghesuiau să iasă în fața cu declarații sforăitoare, chiar isterice anti-PSD. Parcă era un concurs, despre care era mai antipesedist, deși până nu demult unii stăteau la masa PSD.

Azi aceleași personaje stranii, onctuoase, se pun în genunchi în timpul negocierilor”, a transmis Adrian Oros .

Senatorul clujean susține că deși le fuge pământul de sub picioare, cei care au confiscat PNL ar mai negocia ceva pe ultima sută de metri pentru ei și gașca lor. „Au uitat de tradiția și istoria PNL, de promisiunile făcute oamenilor care i-au votat, au uitat de români. Și-au uitat chiar și “suflul nou”. L-au pierdut pe drum. Acum, cu argumente penibile încearcă să ne explice ca la proști, că soluția cea mai bună este readucerea PSD la masa guvernului, abandonarea electoratului si a speranței că o guvernare de dreapta poate dezvolta România. Au adus România la brelocul PSD, și cu un ultim “suflu” ne spun că au obținut o mare victorie”, susține ministrul Agriculturii.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut