Medicii stomatologi clujeni au o nouă conducere

Colegiul Medicilor Stomatologi din județul Cluj are un nou președinte. În urma alegerilor care au avut loc, duminică, 19 noiembrie, pentru calitatea de membru al Biroului Executiv al CMS Cluj, s-au stabilit următoarele funcții: președinte-conf. dr. Bogdan Culic, vicepreședinte-Dr. Carmen-Elena Albu, vicepreședinte-șef lucrări dr. Mădălina-Anca Moldovan, secretar dr. Mihai Vlad Vidican și trezorier dr. Tudor Avram.

Noul președinte al Colegiului Medicilor Stomatologi din județul Cluj, Bogdan Culic este conferențiar universitar în cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca. Medicul își desfășoară activitatea în cadrul Departamentului Protetică și Materiale Dentare și este titular al cursului Stomatologie Digitală CAD/CAM. Bogdan Culic este medic primar chirurgie dento – alveolară și doctor în științe medicale.

Este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, promoția 2003, și autor sau coautor a 14 cărți în limbile romană, engleză și chineză, precum și a peste 40 articole în diferite publicații de profil cotate ISI sau BDI.

Actuala componență a Biroului Executiv Teritorial al Colegiului Medicilor din județul Cluj urmează să fie validată de către Comisia Electorală Centrală, de la București în zilele ce urmează.

Alegerile pentru membrii în Consiliul Colegiului Medicilor Stomatologi Cluj au avut loc în 11 noiembrie, când a fost desemnată componenţa Consiliului Local şi reprezentanţii în Adunarea Generală de la nivel naţional.

La procesul de votare au participat un număr de 957 de medici stomatologi.

În urma votului, aproape toţi membrii echipei „Un pas în față pentru Cluj” au fost aleşi în Consiliului Local al Colegiului Medicilor Stomatologi din Cluj și, totodată, ca reprezentanţi în Adunarea Generală de la nivel naţional.

Consiliul Colegiului Medicilor Stomatologi Cluj are 19 membrii. Din viitorul Consiliu vor face parte Gheorghe Marius Bud, Bogdan Culic, Smaranda Dana Buduru, Carmen Elena Albu, Ioan Barbur, Mihai Vlad Vidican, Anca Moldovan, Rareș Buduru, Tudor Avram, Laura Ilian, Adriana Guja, Marius Mircea Chifa, Rareș-Ioan Ciutrilă, Luana-Gemma Mija, Mihai Chirilă, Andreea Bora, Maria Petra Nicoară-Vigh, Simion Bran, Ileana Roșca.

Principala prioritate a echipei „Un pas în față pentru Cluj” este de a apăra interesele cabinetelor stomatalogice mici în fața tendințelore de corporatizare a stomatologiei românești.

Vom reveni cu detalii legate de prioritățile noului Birou executiv al Colegiului Medicilor Stomatologi din Cluj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut