Meciuri dificile pentru baschetbaliștii Universității Cluj în weekend

Baschetbaliștii de la Universitatea Cluj vor juca duminică, de la ora 11 în deplasare cu CSS VSK Gheorgheni în cadrul etapei a 5-a a Ligii I la baschet masculin, Grupa A.

Vecine de clasament, cele două formații ocupă locurile 6 – ”U” și respectiv 7 – gazdele în condițiile în care harghitenii nu au reușit încă să câștige vreun meci din cele trei disputate în această ediție de campionat.

Meciul dintre CSS VSK Gheorgheni și ”U” Cluj-Napoca va începe duminică la ora 11 și va putea fi urmărit pe canalul de Youtube „FRB TV”.

La rândul lor, fetele de la U Cluj vor juca, sâmbătă, de la ora 13, la București, cu Agronomia, într-un meci din cadrul etapei a 6-a a Ligii Naționale de baschet feminin,

În prezent cele două formații sunt vecine de clasament pe locurile 9 – ”U” și respectiv 10 – Agronomia, fiecare dintre acestea având la activ câte un meci câștigat.

Înaintea acestui duel antrenorul Ioannis Koukos a declarat pentru u-cluj.ro:

„Trebuie să ne păstrăm doza de modestie în urma celor două partide în care am jucat bine dar nu am reușit să câștigăm. Acum a sosit momentul să ne îmbogățim zestrea de puncte chiar dacă ne așteptăm la un meci dificil, în deplasare, cu o echipă care luptă până în ultimul moment. Noi însă ne-am antrenat foarte bine și suntem gata să revenim acasă cu o victorie.”

Întâlnirea din capitală, dintre ”U” și Agronomia va putea fi urmărită în direct pe canalul de Youtube „FRB TV”.

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut