Meci crucial pentru voleibaliștii de la U Cluj

Etapa a 13-a a Diviziei A1 la volei masculin programează sâmbătă, de la ora 18,30, un meci extrem de important în care ”U” Cluj-Napoca primește, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, vizita echipei CSM Suceava.

Cele două formații se află în luptă directă pentru menținerea pe prima scenă a voleiului masculin în condițiile în care, în turul campionatului, la Suceava, gazdele s-au impus surprinzător cu 3-2. Surprinzător pentru că în partidele din primul tur al Cupei României ”U” a câștigat atât pe teren propriu cât și în deplasare cu același scor 3-0.

Înaintea acestei confruntări de o importanță deosebită, antrenorul Milan Bratic a declarat pentru u-cluj.ro: „Acesta este un meci crucial pentru noi și suntem conștienți că un singur rezultat ne poate menține în lupta pentru a rămâne în prima divizie și acest rezultat este victoria. Putem privi cu optimism confruntarea pentru că am câștigat meciurile din Cupa României iar înfrângerea de la Suceava se datorează în principal jocului slab făcut de noi. Din fericire suntem în formă bună, nu avem accidentări așa încât avem toate perspectivele să facem un meci bun și să câștigăm. Pentru a fi siguri de asta însă mai avem nevoie de un element: aportul publicului. Iată de ce, încă o dată, îi invităm și îi așteptăm pe suporteri la meci, să ne sprijine, pentru că avem mare nevoie de acel „vânt din spate” care să ne împingă spre victorie și pe care numai ei știu și pot să îl aducă.”

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut