Meci complicat pentru U Cluj cu Chindia, echipă fără înfrângere în acest an

U Cluj joacă, vineri, la Ploiești, împotriva celor de la Chindia Târgoviște, în primul meci al etapei a 26-a din SuperLigă.  Înaintea acestei partide, ”Șepcile roșii” sunt pe locul 14 în clasament, cu 24 de puncte, în timp ce formația din Târgoviște ocupă locul 10, cu 29 de puncte, și are un start excelent în 2023, cu două victorii și două remize în cele patru meciuri disputate.

„Va fi un meci dificil. E o echipă care are încredere, iar situația din clasament îi permite să joace mai relaxat. Va fi un meci de luptă, ei joacă destul de simplu, dar foarte eficient.

Au în față 3 jucători care pot face diferența dacă nu suntem atenți. Cred că vom arăta mai bine, în afara de jocul de la Craiova noi am avut tot timpul inițiativa și am avut ocazii. Am văzut o stare de spirit mai bună și o formă sportivă bună, chiar mai bună decât săptămâna trecută.

Asta îmi dă speranțe că ne vom putea bate de la egal la egal cu Chindia. În ceea ce privește defensiva, reacția când pierdem mingea, avem mici probleme. Noi ne-am concentrat pe construcție, atac și să recuperăm foarte sus.

Sunt în dificultate în momentul de față. E o decizie importantă pe care trebuie să o iau. Sistemul 3-4-2-1 a funcționat destul de bine la 3 jocuri. Mă gândesc la un alt sistem, poate cu 4 fundași. Îl avem acum și pe Nistor și alți mijlocași care au calitate”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, înainte de meciul de vineri.

În turul sezonului, U s-a impus cu 1-0 prin reușita lui Lorand Fulop, într-un meci desfășurat pe stadionul din Mediaș.

Partida dintre Chindia și U Cluj va începe, vineri, de la ora 17.00.

Sandu Mureșan

Foto: U Cluj

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut