Matei Ioachimescu revine la Cluj cu un nou proiect muzical: inSuflu

*miercuri, 22 martie*19:00

Cunoscutul flautist român revine la Cluj-Napoca și ne propune de această dată inSuflu, un concert simfonic susținut alături de Romanian Flute Ensemble, găzduit de Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei.

inSuflu este un eveniment ce se înscrie într-o serie de concerte ale proiectului “Flute Lab”, prezentate într-un turneu național care cuprinde 8 orașe și care urmăresc, totodată, descoperirea și promovarea tinerelor talente ale muzicii românești.

The Romanian Flute Ensemble este un ansamblu tânăr, format din studenți ai Facultății de Muzică și Teatru din Timișoara: Tabea Bebeșelea, Iulia Lupaș, Alexandra Mahu, Miriam Tohătan, Romina Onișor și Bogdan Preda, care se bucură deja de participări la diferite festivaluri internaționale.

În cadrul concertului, publicul va audia în premieră lucrări compuse special pentru acest eveniment, sub semnătura unor tineri compozitori talentați, precum Gabriel Mălăncioiu, Ciprian Pop, George Păiș și Alin Chelărescu.

De asemenea, pe durata evenimentului, muzica se va îmbina din nou cu elementul vizual, cei prezenți putând urmări o serie de proiecții reprezentând imagini din filme vechi, completate cu grafică modernă, anunță organizatorii.

Iulia GHIDIU

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut