Măsuri anti-coronavirus la Casa Judeţeană de Pensii Cluj

Având în vedere situația creată de apariția coronavirusului, Casa Județeană de Pensii (CJP) Cluj adresează pensionarilor și asiguraților rugamintea de a limita, pe cât posibil, deplasarea la ghișeele instituței.

CJP Cluj recomandă ca persoanele să se prezinte doar în situațiile absolut necesare, precum depunerea dosarelor de pensie, a actelor pentru acordarea și ridicarea ajutorului de deces, a adeverinței privind pensia pe luna decesului, a biletului de tratament, sau pentru solicitări privind activitatea Compartimentului Expertiză Medicală.

Casa va dezvolta activitatea de relații cu publicul la distanță și pentru depunerea următoarelor solicitări: * recalcularea drepturilor de pensie cu perioade lucrate după pensionare (după 01.04.2001) * schimbarea modalității de plată a pensiei, din mandat poștal în cont curent / cont de card și din cont current / cont de card în mandat poștal * schimbarea numelui și/sau adresei * transferul dosarului de pensie * plata pensiilor neîncasate * solicitarea de acordare a biletelor de tratament * eliberarea adeverinței de stagiu de cotizare * eliberarea copiei deciziei de pensie sau a buletinului de calcul * eliberarea adeverinței cu cuantumul pensiei * depunerea încetării contractului de muncă în vederea punerii în plată a pensiilor anticipate / anticipate parțial.

Alte solicitări care nu implică depunerea actelor în original, cererea completată cu semnătură olografă și scanată împreună cu documentele necesare vor fi transmise prin: * Poșta Română sau firme de curierat, pe adresa Casa Judeţeană de Pensii Cluj, Cluj Napoca, str. George Cosbuc, nr. 2 * e-mail: office@pensiicluj.ro * fax: 0264-450.080.

La sediul central al CJP Cluj și la Casele Locale de Pensii Turda și Dej, audiențele se suspendă până la o dată ce va fi comunicată ulterior.

CJP Cluj recomandă pensionarilor și asiguraților: * la intrarea în instituție să își dezinfecteze mâinile folosind dezinfectantul pus la dispoziţie * persoanele care prezintă simptome de infecție respiratorie sunt rugate să poarte mască de protecție * să se păstreze o distanță de cel puțin un metru între solicitant și funcționarul de la ghișeu, precum și între publicul aflat în sediul instituției.

Informatii, sugestii şi recomandări sunt disponibile la telefon: * 0264-431.010, interior 133 sau 142 * 0264-598.088.

Articole din aceeasi categorie