Măsura luată de PSD Cluj-Napoca în cazul celor două membre ale organizației care s-au luat la bătaie

Protagonistele scandalului de vineri de la sediul PSD au fost excluse din partid iar alte două social democrate clujene au fost sancționate cu avertisment. Decizia a fost luată duminică după amiază de Biroul Permanent Municipal al P.S.D. Cluj-Napoca.

„Deciziile luate astăzi respectă în integralitate Statutul P.S.D. , fiind aplicate întocmai prevederile art. 31 aliniatul 1 , respectiv aliniatul 4. Astfel , au fost aplicate urmatoarele sancțiuni: excluderea din partid a doamnei Ciubăncan Anca ,conform art 31. alin. 4 din Statutul P.S.D; excluderea din partid a doamnei Sacaliș Angela, conform art 31. alin. 4 din Statutul P.S.D; aplicarea sancțunii cu ”Avertisment” pentru d-ra Milea Evelina , având în vedere încălcarea art. 31 alin. 1 din Statutul P.S.D; aplicarea sancțiunii cu ”Avertisment” pentru d-ra Neagu Luiza , având în vedere încălcarea art. 31 alin. 1 din Statutul P.S.D”, au anunțat social democrații clujeni, precizând că hotărârea subliniază lipsa de toleranță în fața acestor derapaje și „dorința de a nu perpetua astfel de comportamente în cadrul echipei noastre”.

Odată cu măsura de excludere din partid, Anca Ciubăncan își va pierde mandatul de consilier local.

Angela Sacaliș

Social democrata Anca Ciubăncan s-a luat la bătaie, vineri, cu șefa organizației de tineret a PSD Cluj. Starea conflictuală a fost aplanată de polițiști, însă niciuna dintre social democratele implicate în incident nu a depus reclamație la Poliție. Anca Ciubanca spune că a suferi fracturi de coaste iar Angela Sacaliș a ajuns cu un picior în ghips.

Incidentul a avut loc vineri după ce consilierul local Anca Ciubăncan le-a criticat pe trei dintre tinerele social democrate pentru faptul că fumează în sediu.

Consilierul local a ajuns la spital, acuzând dureri la nivelul toracelui. Ea spune că a suferit fracturi de coaste și un traumatism cranio-cerebral.

Angela Sacaliș a anunțat că s-a ales cu piciorul în ghips, precizând că reprezentantul PSD în Consiliul local Cluj-Napoca a dat dovadă de „cel mai josnic comportament pentru o femeie”.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut