Măsură luată de primarul Cristian Matei pentru ca românii să afle cum decurg lucrările la podul de peste Arieș

Primarul municipiului Turda, Cristian Matei a luat măsuri pentru ca orice persoană interesată să poată afla care este stadiul lucrărilor la un proiect de infrastructură extrem de important de pe drumul european E 81, care asigură ieșirea din oraș spre Albă Iulia. În acest sens a instalat o cameră video în zona șantierului la podul de peste râul Arieș și speră ca ritmul lucrărilor să crească, iar la sfârșitul anului podul să fie redat circulației.

„Așa cum am promis, pentru buna dumneavoastră informare cu privire la progresul lucrărilor de la pod vă punem la dispoziție camera live amplasată în zonă.

Așa cum știți deja, încă de când am preluat mandatul de primar, am făcut tot ce era omenește posibil ca acest pod să intre în reparații, iar costurile să fie suportate de Ministerul Transporturilor și nu din bugetul local. Ei bine, chiar dacă a fost nevoie de multe discuții săptămânale, vizite la București, la ministere și multe compromisuri, mă bucur că astăzi vorbim despre un pod în lucru și nu despre un pod lăsat în paragină.

Deși au început timid, sperăm ca ritmul lucrărilor să crească, iar la sfârșitul anului, podul să fie redat circulației”, a transmis primarul Matei.

Lucrările la podul de peste Arieș au început în luna martie a acestui an și potrivit CNAIR ar urma să fie finalizate până în 22.12.2021.

C.P.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut