Măști și dezinfectanți pentru școlile clujene

Inspectoratul Școlar Județean Cluj informeaază că a realizat achiziții pentru 68 de unități de învățământ preuniversitar din județul Cluj, constând în materiale de protecție sanitară și anume 730.700 măști, în cuantum de 200.000 lei și 1.746 litri de dezinfectanți, în cuantum de 50.000 lei.

Inspectoratul Școlar Județean Cluj desfășoară activitatea de distribuire a acestor materiale sanitare unităților de învățământ preuniversitar din județul Cluj, în perioada 12-16 octombrie 2020, conform unui grafic comunicat la nivel de rețea școlară.

De asemenea, în ceea ce privește achiziția de tablete, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Cluj informează că toată documentația aferentă achiziționării celor 1.890 de tablete se regăsește încărcată pe portalul SICAP, în faza de depunere a ofertelor de către furnizorii interesați, cu termen 20 octombrie 2020.

„În paralel, Inspectoratul Școlar Județean Cluj pregătește și documentația pentru achiziția de materiale sanitare, tablete și echipamente IT, în conformitate cu dispozițiile OUG, nr. 144/2020, necesare desfășurării activităților didactice online, în cadrul unităților de învățământ preuniversitar de stat, din județul Cluj”, transmit reprezentanții IȘJ Cluj.

A.M.C.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut