Marius Copil și Horia Tecău, vedetele României în meciul Cupa Davis de la Cluj-Napoca

În acest wek-end, sâmbătă și duminică, 18 şi 19 septembrie, Sala Sporturilor Horia Demiandin Cluj-Napoca găzduiește meciul de Cupă Davis între România și Portugalia.

Meciul de Cupa Davis cu Portugalia de la Cluj-Napoca va avea loc în Sala Sporturilor Horia Demian, sâmbătă și duminică, 18 şi 19 septembrie, şi contează pentru Grupa Mondială I a Cupei Davis by Rakuten. Meciurile vor începe în fiecare zi la ora 12, accesul fiind permis spectatorilor care îşi achiziţionează bilete şi care, la intrarea în arenă, prezintă, în format fizic sau electronic: * dovada vaccinării anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel puţin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare) * copie a scrisorii medicale eliberate de medicul de familie sau DSP pentru persoanele vindecate de Covid-19 şi aflate în perioada de 90 de zile de la data vindecării * rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test Antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore).
Preţurile biletelor: *
ziua 1 (18 septembrie) – 40 de lei * ziua 2 (19 septembrie) – 50 lei * abonament 2 zile – 70 lei. Tichetele de intrare pot fi achiziţionate de pe site-ul https://www.bilete.ro/davis-cup-by-rakuten/.

Herea Tecău

Echipa de Cupa Davis a României pentru meciul cu Portugalia are componența Marius Copil, Filip Jianu, Nicholas-David Ionel, Horia Tecău şi Nicolae Frunză, Dan Alexandru Tomescu şi Alexandru Coman fiind rezerve, iar Gabriel Trifu căpitan nejucător, a anunţat Federaţia Română de Tenis.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut