Marele Concert de Colinde Auchan

Începând din 15 și până în 25 decembrie, zilnic, de la ora 17:00, Auchan difuzează Marele Concert de Colinde de Crăciun, pe canalele sale oficiale de Facebook și Youtube, precum și în magazinele din întreaga țară. Susținut de 300 de copii și tineri, din peste 20 de clase premiate de canto și muzică ușoară, concertul aduce magia sărbătorilor în casele românilor și le oferă un recital inedit cu cântece și colinde de sărbători, de la cei mai talentați copii din țară.

Interpreții colindelor feerice au fost selectați dintre cei mai buni, sub atenta îndrumare a profesorilor coordonatori, și provin de la școli de canto renumite din mai multe orașe din țară, între care și Cluj-Napoca.

În cadrul concertului vor putea fi urmărite tinere talente cu vârste pornind de la 5 ani, soliști și grupuri de muzică ușoară care au adunat deja în palmares zeci de premii de la competiții naționale și internaționale de profil, dar și grupuri folclorice care, prin muzica lor, și-au propus consolidarea unei imagini a tradițiilor, datinilor și obiceiurilor autohtone.

Cântecele și colindele tematice sunt atât creații proprii ale școlilor de canto selecționate, cât și piese cunoscute din repertoriul național și internațional. Cele mai multe dintre melodiile din cadrul Marelui Concert de Colinde Auchan fac parte din categoria pop românesc, pop internațional și folclor autentic. De-a lungul concertului, audiența se va putea bucura însă și de momente speciale de jazz și muzică clasică. Mai mult, în ajunul noului an, va fi difuzată și o reinterpretare specială a tradiționalului Plugușor – precizează organizatorii.

Auchan își propune să aducă bucuria sărbătorilor de iarnă în fiecare casă în ajun de Crăciun și să promoveze tinerele talente, organizând concertul pentru cel de-al treilea an consecutiv, iar acesta va fi difuzat sub formă de episoade zilnice pe canalele de social media ale companiei, precum și în magazinele companiei.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut