Maratonul vaccinării la Dej și Chinteni

Primul maraton al vaccinării la Chinteni, cu serul Pfizer, va avea loc în perioada 22 -23 mai 2021, în intervalul orar 08:00 – 24:00, la Centrul de Vaccinare anti-Covid-19, strada Unirii, nr. 206. Pe lângă cele două fluxuri de vaccinare preexistente, pentru serurile Moderna și AstraZeneca, vor funcționa încă trei fluxuri de vaccinare cu serul Pfizer. Pentru vaccinare, nu este necesară efectuarea nici unei programări.

Primăria Municipiului Dej organizează în perioada 28 mai, ora 08:00- 31 mai, ora 08:00 Maratonul vaccinării „Împreună reușim la Dej”. Maratonul se va desfășura în centrul de vaccinare Centrul de Servicii Sociale, str. Regina Maria, nr.26, care va funcționa non stop, în perioada menționată, iar administrarea vaccinului Pfizer se va face de personalul medical în toate cele 4 fluxuri ale centrului. De la debutul campaniei de vaccinare peste 34500 doze de vaccin au fost administrate în cele 2 centre, organizate de Primăria Dej.

În ultima perioadă în urma colaborării administrației locale cu societățile comerciale dejene, peste 100 de angajați au fost vaccinați în cele 2 centre. De asemenea prin echipe mobile de la centrele de vaccinare au fost vaccinate la domiciliu persoanele nedeplasabile, iar acțiunea va continua.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut