Maratonul Vaccinării – „Împreună pentru Cluj!” continuă cu rapelul

Timp de trei zile (4-7 iunie), non-stop, persoanele care s-au vaccinat cu prima doză a serului Pfizer-BioNTech în perioada 14-17 mai, vor primi rapelul la centrul de vaccinare care va fi amenajat la BT Arena Cluj-Napoca.

„În cadrul evenimentului, se va putea administra și prima doză de vaccin pentru persoanele începând cu vârsta de 12 ani, conform comunicatului transmis luni, 31 mai, de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19. Pentru rapel, aceștia va trebui să se adreseze altor centre de vaccinare” – precizează UMF „Iuliu Hațieganu”.

Maratonul se va desfășura de vineri, 4 iunie, ora 16:00, până luni, 7 iunie, ora 8:00, la Sala Polivalentă BT Arena (intrarea dinspre Aleea Stadionului).

Accesul la vaccinare este gratuit, pentru toate persoanele cu vârsta de peste 12 ani. Pentru minori sunt necesare prezența și acordul scris al unui părinte sau al tutorelui legal.

„Este recomandat ca, înainte să vă prezentați la centrul de vaccinare, să completați documentele necesare pentru a facilita procesul de vaccinare și a se evita aglomerarea. Formularele vor fi disponibile și la centrul de vaccinare. Chestionarul de triaj poate fi descărcat de pe https://vaccinare-covid.gov.ro/chestionar-triaj…/” – atenționează organizatorii.

Evenimentul este organizat de Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, în parteneriat cu Instituția Prefectului, Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj, spitalele universitare din Cluj-Napoca, Colegiul Medicilor Cluj, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, filiala Cluj.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut