Majoretele „Queens Dancing” din Gherla, calificate la etapa națională

Majoretele formației gherlene „Queens Dancing” continuă șirul succeselor din anii trecuți. Tinerele conduse de Andreea Sabo deja au o experiență în evoluțiile notabile la diferite competiții naționale, dar și internaționale, cucerind premii importante.

Noul sezon a debutat pentru reprezentantele Asociației sportive „Invictus” cu performanțe deosebite. Zilele trecute, în Sala Sporturilor „Horea Demian” din Cluj-Napoca a avut loc etapa județeană a campionatului național de majorete, la care gruparea gherleană a fost reprezentată la toate categoriile de vârstă, adică de la precadete, până la senioare. Fetele din orașul de pe Someș au participat la întrecerile etapei județene cu 7 echipe, însumând nu mai puțin de 180 de majorete. Dovedind o bună pregătire, răbdare, implicare și devotament, toate cele 7 echipe s-au calificat pentru etapa națională, care se va desfășura în 6 mai, la Bistrița.

Spectatorii prezenți în număr mare la Sala Sporturilor „Horea Demian” au avut ocazia să vadă salturi spectaculoase, piramide, foșnet de pom-pom, gimnastică ritmică și costume sclipitoare, atribute care au contribuit din plin la reușita competiției, majoretele din Gherla dominând probele de concurs. Până la sfârșit ele au triumfat și s-au întors acasă cu diplome și cupe pe deplin meritate, rodul muncii intense depuse la antrenamente.

În cei 11 ani de activitate, majoretele „Queens Dancing”, pregătite de antrenoarea Andreea Sabo, au obținut locuri fruntașe la toate competițiile la care au participat, printre care s-au aflat și campionate europene. Anul trecut, de exemplu, ele au onorat Campionatele europene din Croația, de la Zadar, de unde au venit înapoi cu o tolbă de medalii. Rezultate notabile, pentru care merită sincere felicitări!

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut