MAI etic, MAI integru!: Campanie de prevenire a corupției și de promovare a integrității

Direcția Generală Anticorupție a anunțat, luni, lansarea campaniei naționale „MAI etic, MAI integru!”, pentru promovarea integrității funcționarilor Ministerului Afacerilor Interne, precum și în scopul conștientizării personalului MAI și a cetățenilor cu privire la consecințele implicării în fapte de corupție și importanța semnalării acestora.

Astfel, în perioada mai – decembrie 2021, polițiștii anticorupție ai DGA cu atribuții pe linia activităților de prevenire vor organiza o serie de evenimente, la sediile structurilor MAI, în proximitatea zonelor în care personalul MAI își desfășoară activitatea sau la sediul unor entități din sfera lor de competență. având ca subiect integritatea, beneficiile acesteia și riscurile abaterii de la comportamentul etic. În cadrul activităților cu angajații MAI și beneficiarii serviciilor publice vor fi distribuite materiale de promovare a campaniei (afișe, flyere și pliante). Pentru promovarea campaniei a fost realizat, în regim intern, cu resurse proprii, un spot video.

Lansarea campaniei este inclusă în rândul evenimentelor care marchează data de 30 Mai – Ziua Aniversară a Direcției Generale Anticorupție – 16 ani de activitate.

D.S.F.

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut