„Mă aștept ca și acum, PSD să găsească un motiv pentru a fugi de la guvernare”

Deputatul USR de Cluj, Viorel Băltărețu, consideră că schimbarea sau nu prin rotație, în mai 2023, a premierului este un subiect nerelevant acum, ce are menirea doar să acopere adevăratele probleme cu care se confruntă țara noastră.

„Asistăm la o sarabanda de măsuri greșite ale guvernului PNL – PSD -UDMR , toate parcă special gândite împotriva cetățenilor și companiilor. Avem in față cea mai mare criza economică si guvernul Ciucă nu face cu adevărat nimic pentru a o preîntâmpina și a lua măsurile de siguranță necesare, așa cum fac alte state.

Schimbarea sau nu în mai 2023 a premierului este un subiect nerelevant acum și are menirea doar să acopere adevăratele problemele pe care le au românii azi.

Așa cum știm din istoria celor 30 de ani în care PSD a fost mai mult de jumătate din timp la guvernare, a avut o abilitate „extraordinară” să fugă de la guvernare și să nu suporte consecințele deciziilor luate. Mă aștept ca și acum să găsească un motiv pentru a fugi de la guvernare în anul 2023 (an preelectoral). Oare cât vor mai putea să ii păcăleasca pe români cu același scenariu , care se pare că le-a ieșit până acum” spune deputatul clujean.

A.M.C.

  •  

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut