Lucrări finalizate la internatul și cantina Liceului Tehnologic Special „Samus”

Consiliul Județean Cluj a finalizat și recepționat lucrările de construcții și instalații aferente proiectului european „Creșterea eficienței energetice a clădirilor cantină și internat din cadrul Liceului Tehnologic Special „Samus”, aflat în subordinea sa.

Conform celor anunțate luni, prin intermediul proiectului au fost executate lucrări de refațadizare, reparații la învelitoare, realizarea unui acoperiș la terasă, precum și recompartimentări interioare, fiind amenajate, în acest sens, și grupuri sanitare accesibile persoanelor cu dizabilități.

De asemeni, au fost efectuate lucrări de reabilitare termică, schimbare a pardoselii și a tâmplăriei la cele două corpuri de clădire, înlocuirea sistemului de iluminat cu unul cu un consum redus, respectiv instalarea unei centrale termice de ultimă generație.

Valoarea totală a investiției este de 6.565.947 lei cu TVA.

La nivelul aceleiași unități școlare, Consiliul Județean mai are în derulare un alt proiect, finanțat tot din bani europeni, care prevede creșterea eficienței energetice a clădirilor școală, atelier și sală de sport cu bază de recuperare.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut