Lucrări edilitare în Cămărașu

Remarcabil dialogul surprins zilele trecute în biroul primarului Marcel Mocean cu câțiva fermieri din comună, care se bucurau de precipitațiile căzute în zonă, mai ales că circa 400 de hectare au fost însămânţate cu semințe de orzoaică, cartofi, porumb și floarea soarelui.

Rugându-l să nominalizeze câteva lucrări din agenda sa, primarul Marcel Mocean ne-a vorbit de trei proiecte aflate în desfășurare, care au menirea de a spori confortul celor ce trăiesc aici.

Este vorba de modernizarea și dotarea cu tot ce este necesar a Grădiniței din satul Făgădauă, lucrări ce trebuie finalizate la 1 octombrie 2019, despre extinderea cu aproape 3 km a rețelei de apă potabilă pentru zona Itrină, unde locuiesc 30 de familii ce aparțin satului Sâmboleni, și despre un alt proiect, cu locație în satul Năoiu, cu un obiectiv similar – extinderea rețelei de apă în zona Ropota.

De asemenea, se află în pregătire demararea lucrărilor de reparație capitală a clădirii școlii vechi din centrul comunei, precum și documentația unei clădiri multifuncționale, din care nu lipsește o bibliotecă, o sală de cununii și alte spații pentru nevoile comunității.

Primarul din Cămăraşu mai are în vedere amenajarea centrului civic al comunei, promovarea iluminatului public cu leduri, precum și lucrări curente, cum ar fi monitorizarea și intervenţia operativă la decolmatarea și curățarea șanțurilor sau întreținerea drumurilor.

Dumitru VATAU

Articole din aceeasi categorie