Lucrări de peste 600.000 de lei la Spitalul de Recuperare din Cluj-Napoca

Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de amenajare a Laboratorului de angiografie din cadrul Spitalului Clinic de Recuperare, unitate sanitară aflată în subordinea forului administrativ județean.

În valoare de  646.089 de lei, lucrările au fost finanțate integral din bugetul propriu al forului administrativ județean. Operațiunile au fost necesare atât pentru a îndeplini condițiile de autorizare a aparatului pentru angiografie achiziționat de Consiliul Județean Cluj, cât și pentru a asigura funcționarea acestuia în condiții optime și a îmbunătăți serviciile de explorări funcționale cardiologice pentru pacienți.

Principalele lucrări executate pentru amenajarea Laboratorului de angiografie au constat în realizarea unor noi instalații electrice și de fluide medicale, înlocuirea ușii încăperii în care se află angiograful, refacerea finisajelor pardoselilor și ale pereților, montarea pardoselilor și a tapetului PVC, precum și amenajarea platformei acoperite pentru un nou grup electrogen. De asemenea, a mai fost realizat un sistem de televiziune cu circuit închis pentru preluarea imaginilor din zona Laboratorului de angiografie și au fost executate noi zugrăveli. Aflat sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca este singurul cu acest profil din Transilvania și unul din cele două existente în țară, adresabilitatea acestuia fiind una extrem de ridicată. „Continuăm să investim în spitalele clujene pentru ca infrastructura medicală să cunoască îmbunătățiri considerabile, iar serviciile oferite pacienților să fie la cele mai înalte standarde. Cu siguranță, investiția va facilita realizarea investigațiilor necesare în condiții de maximă siguranță și confort”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut