Lucrări de modernizare la curţile interioare din Turda

Mai multe curţi interioare ce aparţin de domeniul public al municipiul Turda vor fi modernizate în cadrul unui proiect de investiţii al primăriei din localitate. Edilul Cristian Matei a anunţat că, luni, au început lucrarile de modernizare a curții interioare care deservește locuințele de pe strazile Lotus 1-5, Lianelor 6-8, Amurgului 28-32 și Toamnei 2-4.

De asemenea, potrivit primarului, până la sfârșitul anului, dacă permit condițiile meteo, se vor finaliza lucrările de modernizare a a curţii interioare de pe Calea Victoriei 112 – 116 şi a curţii interioare de pe str. Lianelor 6-8, Lotus 1-5, Amurgului 28-32, Toamnei 2-4 și strada Toamnei.

Toate lucrările prevăd reabilitarea și modernizarea aleilor auto și a aleilor pietonale, modernizarea iluminatului ambiental cu corpuri moderne, reamenajări spații verzi, înființarea de noi locuri de joacă pentru copii, reamenajarea platformelor gospodărești, înființări de parcări de reședință și rețea de canalizare pluvială.

Totodată, pe strada Amurgului se vor finaliza în scurt timp lucrările derulate de Compania de Apă Arieș, după care vor demara lucrările de modernizare a infrastructurii.

Articole din aceeasi categorie