Locul I pentru handbaliștii de la U Cluj, la finalul sezonului regular

Universitatea Cluj câștigat, scor 34-29, meciul cu Sporting Ghimbav din etapa a 14-a a Diviziei A Seria D la handbal masculin și a încheiat sezonul regular pe prima poziție în clasament.

„Suntem bucuroși că am reușit să ne clasăm pe primul loc și să accedem în  faza următoare dovedind astfel că munca băieților nu a fost în zadar ci s-a concretizat în rezultatele obținute. Îi felicit pentru modul în care s-au antrenat în aceste luni, pentru modul în care au jucat și au crescut în valoare în acest timp și că fiecare în parte a schimbat ceva la el, devenind mai bun și mai profesionist. Vine o bine-meritată pauză, iar din ianuarie ne reluăm antrenamentele cu forțe noi, pentru că în februarie începe cea mai importantă fază a competiției, una  în care fiecare rezultat și gol vor conta. Suntem conștienți că nu o să fie ușor și că sunt echipe mai bune dar suntem încrezători și vom munci mai mult pentru a ne realiza obiectivul. Și pentru că se apropie Crăciunul și suntem în prag de An Nou, le urez tuturor celor care au fost alături de noi Sărbători Fericite și multe bucurii”, a declarat antrenorul Ionuț Ramba, pentru u-cluj.ro.

Conform regulamentului, cele mai bine clasate două echipe cu drept de promovare din cele 4 serii ale Diviziei A vor juca în Play Off Promovare, care se va desfășura în sistem tur-retur din 5 februarie până în 7 mai. Echipele clasate pe locurile 1 și 2 în Play Off vor promova în Liga Națională, în timp ce formațiile clasate pe locurile 3 și 4 vor susține jocuri de baraj cu locurile 11 și 12 din Liga Zimbrilor.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut