Locuințele sociale de pe strada Ghimeșului, finalizate

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, anunță că au fost finalizate locuințele sociale de pe str. Ghimeșului și urmează faza de recepție a lucrărilor. Imobilul are două scări, fiecare cu un număr de 6 apartamente.

„Imobilul cu funcțiuni publice și locuințe sociale situat pe str. Ghimeșului a fost finalizat. Urmează faza de recepție a lucrărilor. Suprafața desfășurată este de 1258,40 mp iar suprafața construită este de 293,54 mp. Imobilul de locuințe este structurat în 2 scări, fiecare cu un număr de 6 apartamente.

Parterul construcției va fi destinat unor spații cu funcțiuni publice. Sunt asigurate și locuri de parcare amenajate pentru un număr de 14 autoturisme – câte un loc de parcare pentru fiecare apartament și două locuri de parcare pentru spațiile cu funcțiuni publice”, a precizat Emil Boc.

Municipalitatea clujeană acordă locuințe sociale conform HCL 622/2020. Criteriile de eligibilitate privind accesul la locuințe sociale, cât și cererea privind atribuirea unei locuințe sociale pot fi consultate pe site-ul primăriei.

Valoarea investiției este 3.417.546,56 lei fără TVA.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut