Lista cu autovehiculele declarate ca fără stăpân în baza Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat

Lista cu autovehiculele declarate ca fără stăpân în baza Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale, cu completările și modificările ulterioare,aflate pe raza municipiului Cluj-Napoca, în vederea aducerii la cunoștință publică a caracteristicilor tehnice ale autovehiculelor și a locului unde se află, în vederea identificării proprietarului sau deținătorului legal.

Autovehiculul marca Iveco Daily, de culoare albă, fără nr. de înmatriculare, aflat pe str. Fabricii de Zahăr nr.77; autovehiculul marca BMW, de culoare roșie, cu nr. de înmatriculare P 7746 BT aflat pe str.Călimănești nr.2; autovehiculul marca BMW, de culoare neagră, fără nr. de înmatriculare, aflat pe str. Timișului nr.1; autovehiculul marca Ford Focus, de culoare gri, fără nr. de înmatriculare, aflat pe str. Migdalului nr.15; autovehiculul marca Mazda, de culoare albastră, cu nr. de înmatriculare KLE X 990, aflat pe str. Rahova nr.42; autovehiculul marca Audi, de culoare gri, cu nr. de înmatriculare MJ 53 VLF, aflat pe str. Bucium nr.15.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut