Lista cu autovehiculele declarate ca fără stăpân în baza Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale, cu completările și modificările ulterioare,aflate pe raza municipiului Cluj-Napoca, în vederea aducerii la cunoștință publică a caracteristicilor tehnice ale autovehiculelor și a locului unde se află, în vederea identificării proprietarului sau deținătorului legal

Lista cu autovehiculele declarate ca fără stăpân în baza Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale, cu completările și modificările ulterioare,aflate pe raza municipiului Cluj-Napoca, în vederea aducerii la cunoștință publică a caracteristicilor tehnice ale autovehiculelor și a locului unde se află, în vederea identificării proprietarului sau deținătorului legal.

Astfel: autovehiculul marca Jeep , de culoare gri, cu nr. de înmatriculare GU 08 TZP, aflat pe str.Anatole France nr.57; autovehiculul marca Volkswagen, de culoare roșie, cu nr. de înmatriculare M 7635 WB aflat pe str. Sighișoarei nr.1; autovehiculul marca Volkswagen, de culoare albastră, fără nr. de înmatriculare aflat pe str. Șesului nr.15-17; autovehiculul marca Ford K, de culoare neagră, fără nr. de înmatriculare, aflat pe str. Războieni nr.40; autovehicul marca Renault de culoare gri, cu nr. de înmatriculare BK 800 SJ, aflat pe str. Slatina nr.8; autovehiculul marca Renault, culoare albă, cu nr. de înmatriculare BP 851 TH, aflat pe str. Slatina nr.8; autovehiculul marca Peugeot, culoare albastră, fără nr. de înmatriculare, aflat pe str. Teodor Mihali nr.15; autovehiculul marca Volkswagen, de culoare albă, fără nr. de înmatriculare, aflat pe str. Albiei nr.1; autovehiculul marca Volkswagen, de culoare albă, fără nr. de înmatriculare aflat pe str. Albiei nr.2; autovehiculul marca Skoda, de culoare neagră, fără nr. de înmatriculare, aflat pe str. Kovari Laszlo nr.81; autovehiculul marca Chrysler, de culoare albastră, fără nr. de înmatriculare, aflat pe str. Magaziei nr.22; autovehiculul marca Volkswagen, de culoare neagră, cu nr. de înmatriculare VE 61 OGV, aflat pe str. Răsăritului nr.35; camion de culoare albastră, fără număr de înmatriculare, aflat str. Răsăritului nr.31; autovehiculul marca MiniCooper, de culoare albă, fără nr. de înmatriculare, aflat pe str. Anina nr.37; autovehiculul marca Volkswagen, de culoare vișinie, fără nr. de înmatriculare, aflat pe str. Bobâlnei vis a vis de nr. 13A.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut