Liderul social democraților Marcel Ciolacu “face lumină” la PSD Cluj

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, într-o emisiune televizată, că deputații Horia Nasra și Cornel Itu sunt membri de partid şi sunt “în regulă“. Lămuririle lui Ciolacu vin după ce, săptămâna trecută, conducerea social democraților clujeni preciza că cei doi parlamentari nu mai fac parte din partid.
„(…) Sunt în PSD! Domnul Nasra și domnul Itu sunt în PSD, sunt în grup și în regulă la partid”, a declarat Marcel Ciolacu.
La scurt timp, a venit și reacția lui Horia Nasra, care, după lămuririle lui Ciolacu, promite că alături de Cornel Itu va monitoriza investițiile PNL la Cluj. „În perioada următoare, alături de colegul Cornel Itu, vom monitoriza investițiile propuse de Guvernul PNL în Cluj. Lista este lungă, așteptăm finanțarea unor proiecte locale și un buget consistent pentru lucrări de infrastructură la nivel județean și regional!”, a spus deputatul clujean. În contextul plecărilor care au avut loc în PSD, liderul interimar al partidului a mai vorbit și despre posibilele reveniri ale lui Mihai Tudose, Sorin Grindeanu și Marian Neacșu.Vă reamintim că “haosul” din PSD Cluj a început în urmăcu câteva luni, odată cu schimbarea conducerii organizației judeţene. La scurt timp, Victor Ponta anunța trecerea la ProRomânia a deputaților PSD Horia Nasra și Cornel Itu, pentru ca ulterior cei doi să revină în Partidul Social Democrat.

Anca M.Colibăşanu

Articole din aceeasi categorie