Liceul Waldorf Cluj-Napoca: Aproximativ 24.000 lei strânși, la Bazarul de Crăciun, pentru proiectul „Sală de Sport”

Liceul Waldorf Cluj-Napoca a organizat, în 10 decembrie, Bazarul de Crăciun, cu scopul de a strânge fonduri pentru proiectul Sala de Sport, proiect estimat la 1.200.000 euro.

Evenimentul, care a avut loc în 10 decembrie, a inclus diverse activități interesante și interactive, precum jocuri pentru copii, cu cadouri, teatru de păpuși în limbile română și maghiară, studio foto, târg de produse realizate de comercianți invitați și de copiii din cadrul liceului, sesiuni de prezentări pe diverse teme, precum „Copilul la grădiniță”, „Intrarea la școală”, programe muzicale etc. Totodată, vizitatorii au avut parte și de bufet cu mâncare caldă și bunătăți preparate de părinții copiilor, evenimentul fiind încheiat cu un foc de tabără și „o cântare la ceas de seară” a copiilor din cadrul liceului.

Evenimentul de anul acesta a adunat o sumă de aproximativ 24.000  lei.

An de an, Liceul Waldorf Cluj-Napoca organizează un eveniment devenit tradiție, Bazarul  de Crăciun. Donațiile de anul acesta se vor îndrepta către proiectul Sala de Sport, un proiect „ambițios, cu un buget pe măsură, însă foarte necesar”.

„Datorită atractivității pedagogiei Waldorf, actuala clădire a liceului a devenit neîncăpătoare.  Pentru a răspunde nevoilor unui învățământ de calitate, Liceul Waldorf Cluj-Napoca se pregătește de demararea construcției unei săli de sport moderne și a 10 noi săli de clasă, în acest moment fiind  la stadiul de anteproiect” – precizează conducerea liceului, adăugând că seria de evenimente organizate de Liceul Waldorf Cluj-Napoca continuă luna aceasta cu un concert de Crăciun, susținut de corul și instrumentiștii liceului.

Concertul va avea loc în 22 decembrie, de la ora 19:00, la Biserica Piaristă.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut