Liceenii au discutat online cu rectorul UBB Cluj-Napoca

Câteva sute de liceeni din toată țara au participat miercuri, 2 decembrie 2020, la o întâlnire online cu rectorul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), prof univ. dr. Daniel David.  Organizată în cadrul programului UBB Talks, discuția rectorului UBB cu liceenii a vizat prezentarea culturii academice a Universității în perspectiva viitoarei sesiuni de admitere.

„Contextul pe care îl traversăm acum e unul cu totul special, iar Universitatea trebuie să vină în întâmpinarea viitorilor studenți acolo unde sunt ei, adică în mediul online. E o abordare nouă și pentru noi, dar și pentru ei, pentru că acțiunile organizate până acum le prezentau universitatea, fără ca ei să aibă ocazia de a intra în dialog direct și cu leadership-ul academic, de a-i adresa întrebări și de a primi răspunsurile pe care le caută direct de la acest nivel. Faptul că am avut atât de mulți participanți din toate regiunile țării arată clar că, alături de dorința părinților lor, liceenii sunt foarte preocupați de viitorul lor și interesați de ofertele academice”, a afirmat rectorul UBB, prof. univ. dr. Daniel David.

Reprezentanții Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) se vor întâlni în continuare, în perioada următoare, online cu elevii interesați să afle mai multe despre oferta academică a UBB, despre cursuri, oportunități de studiu, practică și angajare.

Întâlnirile sunt găzduite de rectorul UBB, prof. univ. dr. Daniel David, precum și de decanii celor 22 de facultăți ale Universității Babeș-Bolyai și vor avea loc online, linkurile de conectare urmând să fie anunțate prin intermediul contului de Facebook al UBB, dar și pe contul fiecărei facultăți din UBB.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut