Lecturi | Cornel Udrea – multiplă lansare de carte

Cu prilejul împlinirii vârstei de 75 de ani, scriitorul, umoristul și realizatorul de emisiuni Cornel Udrea și-a lansat la Casa Artelor din Cluj-Napoca volumele Portretul lui Dorel Grei, Știu cum îi cheamă pe Frații Grimm, Privește-mă cu ochii-nchiși, Insolația la eschimoși și Bodri, ceva nu mere!

Într-un cadru plin de veselie și umor, așa cum deja ne-a obișnuit, Cornel Udrea a fost înconjurat de prieteni și colaboratori alături de care a scris și scrie frumoasa istorie a Clujului cultural și artistic. Printre aceștia s-au numărat maestrul Dorel Vișan, scriitorul și diplomatul Horia Bădescu, profesorul și artistul vizual Dorel Găină, arhitectul Ionel Vitoc, interpretul Emeric Imre, managerul Bibliotecii Județene „Octavian Goga”, Sorina Stanca, Tudor Sălăgean, managerul Muzeul Etnografic din Cluj, editori, colegi de radio și din presa scrisă, rude și prieteni vechi.

La final, Cornel Udrea a oferit celor prezenți câte un exemplar din volumele lansate, personalizat cu autograful său și câte un exemplar din binecunoscuta revistă Orașul.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut