Lecturi | A XXI-a ediţie a Târgului de carte Gaudeamus

*13-17 aprilie, Piața Unirii, Cluj-Napoca*

Târgul de carte Gaudeamus Radio România, cel mai mare târg de acest gen din Transilvania, revine la Cluj, în perioada 13-17 aprilie!

Deschiderea oficială va avea loc miercuri, 13 aprilie, începând cu ora 12.00, în Piața Unirii. Ediția din acest an reunește peste 60 de participanți din partea editurilor și distribuitorilor de carte românească și străină, jocuri educative dar și muzică. Vor avea loc nu mai puțin de 40 de sesiuni de lansări, prezentări de carte și întâlniri cu diferiți scriitori. Se vor organiza lecturi publice, maratoane poetice. Toate standurile care se vor regăsi fizic în Piața Unirii vor putea fi accesate și în format electronic, pe website-ul www.gaudeamus.ro. De asemenea, o parte dintre evenimentele ce urmează să aibă loc vor fi accesibile publicului și online.

Târgul de carte Gaudeamus este organizat de Radio România, prin Echipa Gaudeamus și Radio România Cluj, cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca. Sponsorii ediției cu numărul 21 sunt companiile clujene Casa de Expediții Augustin Trans și Restaurantul Shanghai.

Târgul va fi deschis zilnic, între orele 10.00 și 20.00.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut