Lecții gratuite pentru copiii cadrelor medicale

Peste 40 de profesori de la un colegiu particular vor oferi lecții online gratuite pentru copiii cadrelor medicale, informează un comunicat de presă al unității de învățământ.

Copiii vor avea posibilitatea să se înscrie la lecții de limba română, matematică, chimie, biologie, fizică, limbi străine, istorie, muzică și arte. De asemenea, ei pot alege cursuri de informatică, dezvoltare personală, antreprenoriat, sport, pian sau design, informează AGERPRES.

Lecțiile sunt destinate atât elevilor din clasele primare și gimnaziale, cât și liceenilor, iar cei din clasele terminale pot beneficia și de pregătire pentru evaluările și examenele naționale.

Profesorii au pregătit activități și pentru copiii de medici care nu sunt încă la școală: cei cu vârste între 3 și 6 ani pot desfășura activități precum educarea limbajului, matematică sau cunoașterea mediului, sub coordonarea unui cadru didactic. Lecțiile se vor desfășura ajutorul aplicațiilor G Suite, precum Google Meet, Google Slides sau Google Forms.

Copiii care doresc să se înscrie la cursuri trebuie să contacteze Genesis College, la adresa solidaritate@genesis.ro, în perioada 19 – 26 martie, precizând clasa și lecțiile pentru care vor să opteze. Elevii vor fi repartizați, în ordinea înscrierii, în clase virtuale cu 15 copii. Cursuri de pian, chitară și vioară sunt individuale, în limita locurilor disponibile.

Articole din aceeasi categorie