Primele amenzi în cazul bărcilor cu motor termic de pe Tarnița și Beliș

Nu mai puțin de 13 utilizatori de bărci cu motoare termice au fost identificați în acest weekend pe lacurile Tarnița și Fântânele. În cazul a doi dintre aceștia au fost aplicate amenzi... Citește mai mult »

Ministrul Lucian Bode, la Cluj: „Dăm startul emiterii cărții de dentitate electronică”

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunţat, luni, la Cluj-Napoca, începerea programului pilot privind emiterea cărţii de identitate electronică. „Dăm startul emiterii cărţii de identitate electronică în cadrul unui proiect pilot, pentru... Citește mai mult »

Cum se colectează selectiv deșeurile din județul Cluj

În timp ce, în județul Cluj, nici jumătate din unitățile administrative colectează deșeurile pe patru fracții, în Bihor acest lucru se face în 95% din întreg teritoriul. Continuarea articolului este disponibilă doar... Citește mai mult »

A început turneul de tenis de la Cluj-Napoca

Turneul de tenis Winners Open WTA250 a debutat duminică, 1 august, la Winners Sports Club. Timp de 8 zile, fanii tenisului vor putea urmări o combinație spectaculoasă între talent și experiență. Jucătoare... Citește mai mult »

Cine este bărbatul dispărut în lacul Fântânele

Bărbatul care a dispărut în lacul Fântânele a fost voluntar mai mulți ani la Serviciul Public Salvamont Salvaspeo Cluj. Aurelian Chira are 53 ani și locuiește în Beliș. După Revoluția din 1989... Citește mai mult »

Urșii s-au înmulțit considerabil în pădurile Clujului

Urșii fac probleme și în județul Cluj, reiese dintr-o analiză prezentată, recent, în cadrul Colegiului Prefectural de Agenția pentru Protecția Mediului Cluj. În județul Cluj au fost identificați 261 de urși, aproape... Citește mai mult »

Apel disperat al clujenilor din zona străzii Năvodari

Deși în ultimii ani au fost mai multe sesizări venite atât din partea presei cât și a cetățenilor cu privire la cursele ilegale de mașini și a drifturilor ce au loc în... Citește mai mult »

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca. New Hope: iubirea pentru oameni prin muzică

• regal Alexandru Tomescu, Lorena Puican, Octavian Lup, Hope Orchestra • Hope – fondator lector univ. dr. Octavian Lup – este un concept cu adevărat unic și accentuez acest lucru, unic. A... Citește mai mult »

Programul românilor în competițiile olimpice de marți

Sportivii români vor evolua marţi la Jocurile Olimpice de la Tokyo la patru discipline sportive, atletism, gimnastică artistică, canoe şi lupte. Larisa Iordache are poate cele mai mari şanse la medalie, în... Citește mai mult »

Pădurea dintre ziduri și gunoaie

Se construiește frumos în Cluj–Napoca, arhitecții au renunțat la tiparele trecutului și se întrec în a crea noi geometrii ce sporesc nu doar peisagistica metropolitană, ci și confortul acestor pretențioase vremuri. Municipalitatea... Citește mai mult »

Rugby – Șansa de a deveni un om de succes

În pofida unor rezultate legendare, majoritatea oamenilor, știu despre rugby doar zicala jocului cu huliganii și gentlemanii. Rugby, pronunția tradițională era din franceză pentru că studenții români din Franța, realizându-i noblețea, l-au... Citește mai mult »

Steaua Roşie Belgrad şi Sheriff Tiraspol, posibile adversare pentru CFR Cluj

Dacă va fi eliminată din Liga Campionilor de Young Boys Berna, CFR Cluj, va juca în play-off-ul Europa League la fotbal cu învinsa dintre Steaua Roşie Belgrad şi Sheriff Tiraspol, potrivit tragerii... Citește mai mult »

Accidentată, clujeanca Andrea Miklos nu va mai evolua la Olimpiadă

Atleta română Andrea Miklos, care trebuia să evolueze în proba de 400 m plat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, nu va mai lua startul din cauza unor probleme medicale. ”Andrea Miklos... Citește mai mult »

Bani în plus pentru Rabla Clasic și Rabla Plus

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a anunțat că bugetul total al Programului Rabla Plus va fi suplimentat cu 200 de milioane de lei, în timp ce Programul Rabla Clasic va beneficia de... Citește mai mult »

În hotelurile clujene au ajuns 145.000 de turiști

În primele șase luni din acest an, în structurile de primire turistică au fost înregistrate 3,273 milioane de sosiri, în creştere cu 52,4% faţă de perioada similară din 2020, Clujul situîndu-se în... Citește mai mult »

Încasări în creștere pentru Fiscul clujean

În luna iunie a acestui an, Direcţia Generală Regională Cluj-Napoca a încasat la bugetul general consolidat al statului 1.641,21 milioane lei, în creștere cu 16,06 % față de sumele colectate în iunie... Citește mai mult »
Sari la conținut