Surprize pe lista PSD Cluj pentru Parlament

PSD Cluj și-a desemnat candidații pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. La Senat, lista e deschisă de Vasile Dîncu. Continuarea articolului este disponibilă doar pentru abonați... Vă rugăm să accesați […] Citește mai mult »

Toate şcolile din Cluj-Napoca intră în scenariul roșu

Toate şcolile din Cluj-Napoca şi comunele Florești și Tritenii de Jos vor trece la cursuri exclusiv online după ce incidenţa cazurilor în ultimele 14 zile a depăşit 3 la mie, […] Citește mai mult »

O nouă zi cu date alarmante cu COVID la Cluj

Alte 228 de persoane din jurețul Cluj au fost confirmate cu coronavirus în ultimele 24 de ore , se arată în comunicarea transmisă de Predectura Cluj. Potrivit datelor oficiale, până […] Citește mai mult »

Actorul, „Luminător” între „medievali” și „lichele”

Locuitorii comunei Beliș sunt curioși să afle dacă opiniile exprimate despre ei și despre comună de candidatul PNL la funcția de primar, actorul Claudiu Bleonț, sunt împărtășite și de liderii […] Citește mai mult »

Victimele sigure ale învățământului online

Pandemia de coronavirus a schimbat macazul în sistemul educațional românesc, elevii fiind nevoiți, pe repede înainte, să treacă la învățarea online. În acest context, au ieșit la iveală probleme grave, […] Citește mai mult »

Juriştii ar putea desfăşura activități didactice în şcoli

Un grup de senatori de la PSD, PNL şi USR au depus, marţi, la Senat, o propunere legislativă prin care li se permite juriştilor să desfăşoare activitate didactică în cadrul […] Citește mai mult »

Tetarom, pregătit să primească noi investitori

Consiliul Județean Cluj și TETAROM S.A., societate în cadrul căreia forul administrativ județean este acționar majoritar, pun la dispoziția investitorilor interesați noi spații în Incubatorul de afaceri din incinta Tetarom […] Citește mai mult »

Consiliului Local Cluj-Napoca se constituie astăzi

Consiliul Local Cluj-Napoca se va constitui legal, astăzi, ședința fiind convocată prin ordinul prefectului județului Cluj. Ceremonia de constituire va avea loc începând cu ora 10 și va putea fi […] Citește mai mult »

Ce preocupări au avut senatorii clujeni în acest mandat

Parlamentarii clujeni își încheie mandatul odată cu alegerile din 6 decembrie. O parte dintre ei s-au remarcat prin diverse activităţi legate de procesul legislativ, alții prin migrație de la un […] Citește mai mult »

„U” Cluj s-a calificat în „16”-imile Cupei României

Formația antrenată de Costel Enache a obținut, marți, calificarea în „16”-imile de finală ale Cupei României la fotbal, fază în care intră și grupările din Liga 1, printre care și […] Citește mai mult »

Accident cu parapanta în Cheile Turzii

Un bărbat de 30 de ani a suferit multiple traumatisme după ce a căzut cu parapanta în zona Cheilor Turzii. Accidentul a avut loc în jurul orei 17.50, iar la […] Citește mai mult »

Universitățile viitorului, regândite

Universitățile europene ale viitorului vor trebui regândite, arată o analiză realizată de organizația europeană GUILD, organizația unora din cele mai relevante universități world-class europene, din care face parte și Universitatea […] Citește mai mult »

Dialog despre un roman al Elenei Ferrante

Miercuri, 21 octombrie, începând cu ora 19, Editura Pandoram M îi invită pe iubitorii de literatură din România să urmărească un dialog între jurnalista Cristina Stănciulescu și Bogdan-Alexandru Stănescu, pornind […] Citește mai mult »

elefantFest: Întâlniri virtuale cu autori străini, publicați de edituri românești

În perioada 20-25 octombrie, pe contul de Facebook Elefant se desfășoară elefantFest, eveniment online care oferă reduceri la titluri apărute la editurile Trei, Pandora M și Lifestyle Publishing, precum și […] Citește mai mult »
Skip to content