Sincere condoleanțe familiilor Pop Daniela și Cleja Mihaela

Sincere condoleanțe familiilor Pop Daniela și Cleja Mihaela în aceste momente de durere și profundă tristețe cauzate de trecerea la cele veșnice a iubitei lor mame și bunici, POP MARIA (UȚA), Om... Citește mai mult »

Un an universitar care „aduce noi oportunități” la UMF „Iuliu Hațieganu”

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” își redeschide porțile pentru 9000 de studenți – licență, master și doctorat -, din care 3000 studenți internaționali, în noul an universitar care începe luni,... Citește mai mult »

Firmele pot primi ajutor de stat pentru eficiența energetică

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare a lansat Ghidurile Solicitantului aferente măsurii în valoare de 500 de milioane de euro dedicate eficienței energetice pentru mediul de afaceri. Măsurile vin în... Citește mai mult »

Deschiderea anului universitar 2022-2023 la UBB

Anul universitar 2022-2023 se deschide la Universitatea Babeș-Bolyai luni, 3 octombrie, ora 10:00, printr-o ceremonie solemnă organizată în Aula Magna. „Dacă în anul 2019 am sărbătorit 100 de ani de învățământ superior... Citește mai mult »

Patriarhul Daniel: Mesaj de binecuvântare la început de nou an universitar

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Preafericitul Părinte Daniel, a transmis, la începutul noului an universitar 2022-2023, un mesaj de binecuvântare tuturor studenților, odată cu rugăciunea adresată lui Dumnezeu ca, „prin înțelepciune, viață bună... Citește mai mult »

Sărbătoarea bunicilor la Gherla

La sfârșitul săptămânii trecute în centrul municipiului Gherla erau mai mulți oameni în vârstă. Nu a fost întâmplător, fiindcă sâmbătă, 1 octombrie, la orele amiezii, în părculețul din fața Catedralei Armenești  a... Citește mai mult »

De unde ne luăm energia?

Am intrat într-o nou nebuloasă, în care factura de energie este elementul central al acestei crize. Urmează o perioada dificilă, cu o iarnă care pare mai grea ca cele precedente… De multe... Citește mai mult »

A trecut un an de când stimatul Ing. CHEŢAN VIOREL a plecat de lângă noi.

Cu mare durere şi dor a trecut un an de când stimatul Ing. CHEŢAN VIOREL a plecat de lângă noi. Rămâi veşnic în amintirea noastră! Soţia Livia Citește mai mult »

Patru răniți și trafic blocat în urma unui accident produs la ieșirea de pe Bulevardul Muncii spre Apahida

Traficul rutier a fost blocat duminică după amiază timp de o oră și jumătate pe tronsonul de drum Bulevardul Muncii-Apahida în urma unui accident provocat de un bărbat ce nu a putut... Citește mai mult »

Rectorul UBB, Daniel David: „UBB, cea mai mare comunitate academică a țării, începe noul an de studii cu oportunități”

Rectorul Universității ”Babeș-Bolyai”, profesor universitar dr. Daniel David, a acordat un interviu cotidianului ”Făclia”, cu prilejul începerii noului an de studii academice, în care evidențiază statutul de excelență de care se bucură... Citește mai mult »
Sari la conținut