Suveraniștii de carton

România își are „voivodatele” sale, unde prinți locali încalcă legea, fără să fie deranjați. Românul îi numește beizadele. Este adevărat, sensul originar al cuvântului a căpătat o conotație peiorativă, fapt la care... Citește mai mult »

Prima prelevare de organe din acest an la Spitalul Județean de Urgență Cluj

Trei pacienți au beneficiat, la sfârșitul acestei săptămâni, de transplant de ficat şi rinichi, organele fiind prelevate la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Cluj de la un bărbat de 63, victimă... Citește mai mult »

Bal mascat armenesc la Gherla

Comunitatea armenească din Gherla este renumită pentru păstrarea cu sfințenie a obiceiurilor și tradițiilor, un ritual care are o istorie veche, chiar de sute de ani. Începând cu marea sărbătoare ”Sfântul Grigore... Citește mai mult »

Jocul terapeutic REThink Life, lansat de UBB la Cluj

Universitatea Babeș-Bolyai a lansat luni, 4 martie 2024, în clădirea AVALON jocul terapeutic REThink Life și proiectul „Scented Pathways: Unveiling the Relationship of Microbiomes with Olfactory Abilities and Psychological Well-Being”. Lansarea joculului... Citește mai mult »

Razie de amploare la Cluj. Aproape 1000 de amenzi și peste 100 de permise suspendate

O amplă acțiune a polițiștilor clujeni ce a avut loc în perioada 28 februarie – 3 martie, sub coordonarea Serviciului Rutier Cluj, în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente... Citește mai mult »

Exclusiv | Liberalii clujeni anunță mâine pedeapsa pentru răzvrătitul Sabin Sărmaș

Membrii Biroului Politic Local al PNL Cluj-Napoca se reunesc marți pentru a tranșa situația deputatului Sabin Sărmaș după acesta și-a anunțat candidatura la funcția de primar la Cluj-Napoca și totodată a adus... Citește mai mult »

Noi mișcări pe frontul anti-Boc. Băltărețu candidatul USR la Primărie

USR Cluj a finaliza procesul de desemnare a candidatului pentru postul de primar la Cluj-Napoca iar în urma votului s-a decis că cel mai potrivit să intre în această competiție este Viorel... Citește mai mult »

La Palat, copiii scriu povești pe care le joacă la radio

Copiii de la Cercul de teatru de la Palatul Copiilor Cluj-Napoca, ghidați de profesoara Delia Gavlițchi, pregătesc un spectacol de teatru radiofonic care va fi difuzat de 1 iunie la Radio Cluj.... Citește mai mult »

Ion Iliescu: Nu am nostalgia comunismului, dar o înţeleg

Fostul preşedinte al României Ion Iliescu spune că nu are nostalgia comunismului, dar înţelege mentalitatea din spatele acestui fenomen care glorifică fostul regim, când stilul de viaţă era „suferind, dar predictibil”, şi... Citește mai mult »

Zeci de pensionari clujeni pe caz de boală și-au pierdut pensia anul trecut

Aproape 18.000 de persoane din județul Cluj beneficiază de pensii de invaliditate, potrivit datelor de la Casa Județeană de Pensii Cluj. Potrivit informațiilor, numărul acestor beneficiari a crescut în 2023 cu 327... Citește mai mult »
Sari la conținut