Aroganță și sfidare

Noul președinte al Ungariei, Novak Katalin a facut la sfârșitul săptămânii trecute o vizită „particulară” de trei zile, în România, vineri, aflându-se la Cluj-Napoca unde s-a întâlnit cu reprezentanții UDMR, iar sâmbătă... Citește mai mult »

Noi măsuri de sprijin decise de coaliția de guvernare

Coaliția de guvernare a decis luni să lanseze un nou pachet de măsuri sociale și economice „Sprijin pentru România”, în valoare de 1,1 miliarde euro, anunță Guvernul. Măsurile agreate sunt: 1. Amânarea... Citește mai mult »

Noi tranșe de asistenţă în materie de securitate pentru Ucraina

Ministrul american al apărării, Lloyd Austin, a declarat luni că aproximativ 20 de ţări au anunţat noi tranşe de asistenţă în materie de securitate pentru Ucraina în timpul unei întâlniri virtuale cu... Citește mai mult »

Mănăstirea Dumbrava, inegalabile lecții de viață

Nu e român care să fi poposit la Mănăstirea Dumbravă și să nu spună că ”a fost de-a dreptul în Paradis”. Locul este mirific, într-adevăr ”o gură de rai”. Dacă nu vezi cu... Citește mai mult »

O nouă ediție a Școlii Academice, la Dej

În organizarea Despărțământului ASTRA „Dr. Teodor Mihali” Dej a avut loc ediția a VI-a a tradiționalei manifestări Școala Academică „Dr. Teodor Mihali – bancherul” SATM 2022. Inițiativa organizării acestei adevărate întâlniri academice... Citește mai mult »

Încă o prostie fiscală, marca ANAF

Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Cluj-Napoca a anunțat persoanele care realizează venituri din închirierea în scop turistic a camerelor situate în locuinţe proprietate personală, cuprinsă între una şi 5 camere inclusiv,... Citește mai mult »

Încă patru zile pentru autorecenzare

Până vineri, 27 mai, se mai pot completa chestionarele online, fie individual, fie beneficiind de asistența unui recenzor, în spațiile special special amenajate de primării. În prezent, Clujul, cu 433.609 de chestionare... Citește mai mult »

Săptămâna Sănătății Emoționale

Cea de-a doua ediție a Săptămânii Sănătății Emoționale – eveniment național dedicat profesorilor și elevilor care doresc să aducă starea de bine în sala de clasă, organizat de Profesori Fericiți pentru România,... Citește mai mult »

Campanie umanitară: Sângele tău – „aur pentru victimele războiului din Ucraina”

Românii sunt încurajați să doneze sânge pentru victimele războiului din Ucraina, în cadrul campaniei „My Blood is Gold For Ukraine”, organizată de 321sport și susținută de Sun Plaza, care îi va recompensa... Citește mai mult »

Târg de carieră în agricultură la Gala fermierilor din Transilvania

Marți, 24 mai, are loc ediția a II-a a Galei fermierilor din Transilvania și un târg de oportunități de carieră în agricultură, organizate în campusul USAMV Cluj-Napoca. Gala, care reunește comunitatea agricolă... Citește mai mult »
Sari la conținut