Act adiţional la Acordul de guvernare

Coaliţia funcţionează pe principiul solidarităţii şi colegialităţii, iar premierul va revoca un ministru după informarea prealabilă a formaţiunii care l-a propus pe ministru, pe baza unor argumente şi după o dezbatere în... Citește mai mult »

Vești bune în privința ratei de infectare cu COVID la Cluj

Rata de infectare cu coronavirus continuă să scadă atât la nivelul județului Cluj, cât și în municipiul Cluj-Napoca, potrivit datelor transmise de Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj. Astfel, duminică, în... Citește mai mult »

Sume consistente pentru drumurile județene

Consilierii județeni clujeni vor dezbate în ședința ordinară de mâine un proiect de hotărâre ce vizează programul de investiții pentru acest an la drumurile județene. Sunt vizate lucrări de peste 80 de... Citește mai mult »

Au trecut 2 ani de tristeţe de la plecarea dintre noi a prof. Teodor Popa, soţ, tată şi bunic.

Au trecut 2 ani de tristeţe de la plecarea dintre noi a prof. TEODOR POPA, soţ, tată şi bunic. Vei rămâne mereu în inimile şi gândurile noastre. Dormi în linişte şi pace... Citește mai mult »

Salvați Copiii: Mortalitatea infantilă – „o dramă deopotrivă familială și socială”

Organizația Salvați Copiii România a dat startul campaniei „Prima aniversare”, pentru ca viețile copiilor născuți prematur „să nu mai fie pierdute din cauza lipsei de aparatură medicală performantă”. Actorul Sandu Gruia este... Citește mai mult »

Reglementarea circulației rutiere în municipiul Gherla

Sosirea primăverii se resimte din plin și în circulația rutieră pe raza municipiului Gherla. Nu este un oraș mare, dar de o vreme a crescut simțitor numărul mașinilor pe străzile principale. Noroc... Citește mai mult »

Bugetul județului Cluj, supus aprobării consilierilor

Consilierii județeni se reunesc joi în ședință ordinară, printre proiectele ce urmează să le dezbată se numără și cel privind aprobarea bugetului pentru 2021. Continuarea articolului este disponibilă doar pentru abonați... Vă... Citește mai mult »

Vești bune în privința ratei de infectare cu COVID la Cluj

Rata de infectare cu coronavirus continuă să scadă atât la nivelul județului Cluj, cât și în municipiul Cluj-Napoca, potrivit datelor transmise de Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj. Astfel, duminică, în... Citește mai mult »

Pilotul MIG-ului prăbușit în Mureș a fost adus la Bucureşti 

Pilotul Andrei Criste, care s-a catapultat marţi din avionul prăbuşit în judeţul Mureş, a fost adus, marţi, în jurul orei 19,00, la Bucureşti cu o aeronavă C-130 Hercules a Forţelor Aeriene Române.... Citește mai mult »

Copiii, tot mai „digitali”

Copiii din ziua de azi sau copiii „digitali” petrec tot mai multă vreme în mediul online, mai ales acum, în contextul pandemiei. Nu este o noutate și nici nu ar trebui să... Citește mai mult »

Manuscrise semnate Mircea Eliade, achiziționate de Academia Română

Academia Română a achiziționat 17 manuscrise semnate Mircea Eliade, aparținând perioadei de adolescență și tinerețe a savantului român. De asemeni, în cadrul unei licitații organizate în 7 aprilie, au fost cumpărate câteva... Citește mai mult »

MApN: Starea de sănătate a pilotului aeronavei implicate în accidentul aviatic din județul Mureș „este stabilă”

Starea de sănătate a locotenent-comandorului Andrei Criste, care s-a catapultat marți, 20 aprilie, este stabilă – informează Ministerul Apărării Naționale. Aceeași sursă precizează că ofițerul este, în prezent, internat la Spitalul Clinic... Citește mai mult »
Sari la conținut