Lansarea primului volum apărut la Editura Doina Cornea: Sorin Grecu – Vara Coriștilor

Primul volum apărut la Editura „Doina Cornea” – volumul antologic de poezie „Vara Coriștilor”, de Sorin Grecu, va fi lansat miercuri, 30 martie, ora 12:00, la Centrul de Cultură Urbană „Turnul Croitorilor” din Cluj-Napoca (str. Baba Novac nr. 35).

Tipărită în condiții excepționale, cartea, având aproape 300 de pagini, este o ediție biobibliografică reprezentând esența poeziei publicată de autorul clujean, în nouă volume – cărora li s-au adăugat și inedite – la împlinirea a 60 de ani de viață și 45 de creație. Așa cum mărturisește autorul în cuvântul său introductiv, culegerea reprezintă de fapt „un jurnal în versuri” – povestea unei uluitoare transformări: de la starea din adolescență, de necredincios (aproape) demonizat, până la cea de azi – de (aproape) schimnic. Practic, vorbim aici despre meșteșug poetic și evoluție spirituală: de la poetul care are răspunsuri la toate întrebările la cel care are întrebări la toate răspunsurile.

Despre personalitatea și opera lui Sorin Grecu vor vorbi: Leontin Iuhas, directorul Editurii „Doina Cornea”, scriitorii Ion Cristofor, Adrian Țion și Ionuț Țene, iar actorul Lucian Tănase va recita câteva poeme din antologie.

La acest eveniment, cartea va putea fi achiziționată cu o reducere de 30%.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut