La „Școala de vară rural și urban”, cu Uniunea Creştină din România

Uniunea Creștină din România în colaborare cu Școala Gimnazială Poieni, comuna Poieni, a coordonat, în perioada 5 iunie – 6 iulie, un proiect pentru elevi, sub  genericul „Școala de vară rural și urban”.

Beneficiari ai acestui proiect, care s-a derulat cu sprijinul Consiliului Județean Cluj, au fost 20 de copii. S-a dorit crearea unui cadru de cooperare între un grup de elevi din comunitatea clujeană și un grup de elevi din comuna Poieni, făcând schimb de experiență, dând exemple de bune practici și abordând oportunități sănătoase de petrecere a timpului liber. Toate activitățile desfășurate au avut la bază promovarea educației, implicarea în viața comunității.

Din valoarea totală a proiectului, de 12.678 lei, Consiliului Județean Cluj a contribuit cu suma de 4.000 lei. Aducem mulțumiri Consiliului Județean Cluj pentru sprijinul oferit.

În cadrul aceluiaşi proiect s-a desfășurat și o tabără de vară în localitatea Bălcești, comuna Beliș. Pe parcursul unei săptămâni, copiii au participat la ateliere de lucru, s-au antrenat în concursuri, s-au ajutat unii pe alții, s-au bucurat împreună de aerul proaspăt de munte, iar la finalul taberei au primit câte o diplomă de participare.

Diana IELCIU

Articole din aceeasi categorie