La Mărișel Asfalt proaspăt de Ziua Națională

Sărbătoarea zilei naționale a României din acest an găsește principalele drumuri ale Mărișelului fără gropile anilor trecuți care au distrus suspensia și direcția multor mijloace de transport ce au ales varianta drumului județean 107 P pentru a urca și coborî la această comună montană.
În urma intervențiilor Consiliului local și a Primăriei de aici, Consiliul Județean a alocat fondurile necesare reabilitării acestui drum de mare interes turistic, încât se poate circula acum fără frica accidentărilor provocate de imensele gropi și a facturilor achitate în atelierele de reparații auto. Iată și motivul pentru care primarul comunei, Viorel Ghic, în numele locuitorilor de aici, mulțumește conducerii CJC, care, pe lângă finalizarea lucrărilor de asfaltare a acestui circulat drum, a reușit să acopere cu îmbrăcăminte asfaltică și 5 km din cunoscutul drum al lui Antonescu, care leagă Mărișelul de Măguri Răcătău, pe un traseu de rară frumusețe.
Vineri, la ora 14, în Mărișel se lucra la asfaltarea segmentului de drum comunal ce duce la Pârtia sporturilor de iarnă, o pârtie cu teleschi și telescaune, cu tunuri de zăpadă artificială și nocturnă.
Primarul Viorel Ghic, prezent la acest șantier al drumarilor, a confirmat faptul că sumele necesare acestor lucrări vin de la bugetul local și cel județean, și că aici va fi amenajat primul sens giratoriu din comună, în dorința de a fluidiza circulația mare ce se anunță spre această modernă pârtie de schi de la cota 1200m. Așadar, de 1 Decembrie 2019, drumurile Mărișelului au devenit prietenoase, iar iubitorii turismului montan și sporturilor albe au motive de bucurie.
D. VATAU

Articole din aceeasi categorie