La Gherla se lucrează și noaptea la marcajele rutiere

La Gherla se lucrează și după lăsarea serii și nu oriunde, ci pe străzile principale din centru, unde recent a fost reabilitat carosabilul, adică asfaltat.

După câteva luni de disconfort pentru locuitorii din zonă (care garau mașinile pe străzile laterale), în sfârșit toată porțiunea străzii Dragoș Vodă a fost asfaltată. Nu numai modernizată, dar și reînnoite toate marcajele la trecerile de pietoni și marcate spațiile de parcare, așa cum se procedează și în orașele mari. Toate aceste lucrări au fost executate într-o singură zi, dar nu numai ziua, ci și noaptea, după cum ne-am convins și noi, pe viu. Toată strada mirosea a vopsea proaspătă, totul arătând nou și frumos. În prezent este o plăcere să circuli cu mașina, dar și să te plimbi pe trotuarele refăcute după spargerea spațiului respectiv la schimbarea conductei de canalizare.

Primăria Municipiului Gherla și de această dată a făcut o treabă bună, ca de altfel și cu ocazia altor investiții de gospodărie comunală realizate în primele opt luni ale acestui an. Mai ales când se lucrează și noaptea, cu toate că ziua încă este lungă, chiar propice muncilor de sezon.

În municipiul Gherla în curând se va acționa la schimbarea rețelei de canalizare pe străzile Gheorghe Doja și Parcului, dar vor fi efectuate astfel de lucrări cu sprijinul personalului muncitor de la sucursala Gherla a Companiei de Apă „Someș” SA și în zona cartierului de locuințe „Între ape” (cartierul nou, cum este cunoscut de populație).

SZ.Cs.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut