La Gherla s-a mai asfaltat o stradă

Am intrat în perioada iernii, dar asta nu înseamnă că la Gherla edilii oraşului hibernează. Ne gândim aici, desigur, la lucrările gospodăreşti planificate afară. Ne referim, înainte de toate, la reabilitarea străzilor de pe raza municipiului.

Abia instalat primar (a mai deţinut această funcţie între anii 2004-2012), Ovidiu Drăgan s-a şi apucat de treabă. Zilele trecute a fost modernizată strada Grădinarilor din cartierul „Între ape”, o arteră aglomerată ce iese pe strada Clujului, drumul principal către ieşire spre Cluj-Napoca. A fost turnat covor asfaltic şi s-au modernizat trotuarele pe ambele laturi ale drumului. O investiţie importantă, ce uşurează mult circulaţia rutieră şi pietonală a locatarilor din cel mai mare cartier al oraşului. Este o frumoasă realizare a edililor gherleni, având în vedere că strada respectivă până acuma a fost plină de gropi, îngreunând  mult circulaţia maşinilor care zilnic merg spre zona industrială a oraşului.

În această toamnă, în municipiul Gherla au mai fost modernizate străzile Fierarilor şi Victoriei, iar pe strada Armenească s-a început reabilitarea carosabilului cu piatră cubică. Tot aşa s-au reînnoit şi trotuarele.

Dacă timpul va permite, în perioada următoare pe raza oraşului vor fi refăcute şi străzile unde recent s-au schimbat conductele de canalizare, iar în primăvara anului viitor Primăria doreşte să continue reproiectarea loturilor de străzi. Această investiţie se va realiza etapizat, conform unui proiect bine stabilit.

Sz.Cs.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut