La Gherla, „energie și sport în familie”

Ne găsim în preajma vacanţei de vară, când elevii unităţilor de învăţământ din municipiul Gherla se întrec în diferite competiţii sportive specifice anotimpului. De exemplu, zilele trecute, peste o sută de copii şi adolescenţi au participat, pe pista stadionului din parcul oraşului, la un proiect de promovare a mișcării, spiritului de competiție și ieșirii în aer liber.

„Energie și sport în familie” s-a numit proiectul derulat de GAL Plaiuri Someșene într-o ambianţă plăcută şi într-o deplină sportivitate. La această competiţie reuşită au fost alături partenerii Fundația Porțile Deschise, Primăria Municipiului Gherla, CS Fireckik-Boxing, Asociația 4Teen.

Participanții la această inedită întrecere, împărțiți pe categorii de vârstă, au fost provocați să lupte pentru premii la mai multe probe sportive – alergare de rezistență, sprint 50 metri, aruncarea cu mingea de oină și cu mingea medicinală. În strigăte de încurajare, participanții au tras tare pentru a câștiga, iar cei mai buni s-au impus și au câștigat locurile fruntașe. Picturile pe față au dat și mai multă culoare evenimentului, spre încântarea celor mici.

La final, câștigătorii au fost răsplătiți cu medalii, diplome și premii constând în dulciuri.

Sâmbătă, 15 iunie, începând cu ora 10:00, în centrul municipiului Gherla se va da starul la cea de a III-a ediţie a Crosului „Gherla sunt eu”, organizat de CS Fireckik Boxing (preşedinte, Paul Florean), în colaborare cu Primăria Municipiului – o nouă ocazie pentru tinerii gherleni (dar şi din alte localităţi, fiindcă deja s-au anunţat şi sportivi din Cluj-Napoca sau chiar şi din Bucureşti) de a face mişcare în aer liber. Competiţia este inclusă în cadrul acţiunilor desfăşurate cu ocazia Zilelor Municipiului Gherla.

SZ.Cs.

Articole din aceeasi categorie