La Gherla continuă reparațiile de străzi

Suntem în plină toamnă, când diminețile sunt mai reci, iar ploile își fac tot mai des apariția. Asta nu îi împiedică pe edilii municipiului Gherla să continue lucrările gospodărești începute.

Mai ales în domeniul reparațiilor de străzi, în ultima perioadă s-au făcut pași importanți. Chiar zilele trecute a fost asfaltat carosabilul de pe strada Iazului, unde nu demult se circula greu din cauza gropilor și a denivelărilor. În prezent pe acolo au fost asigurate condiții civilizate, spre satisfacția locatarilor din zonă, dar și a șoferilor care trec pe drumul respectiv. Mare lucru în ziua de astăzi să modernizezi o stradă de la periferia orașului, nu numai în plin centru.

De astfel de realizări se bucură și locatarii din blocurile din împrejurimi. Administrația locală are un plan minuțios cu străzile urbei ce trebuie reînnoite.  În cursul verii a fost asfaltată strada principală din centru, dar și străzile Alexandru Vlahuță și Dragoș Vodă, ultima arată ca un adevărat bulevard, cu locuri de parcare marcate. Totodată, a fost finalizată modernizarea străzii Grădinarilor din cartierul de locuințe „Între ape”.

Dacă tot am amintit acest cartier de locuințe (cunoscut de populație „cartierul nou”), să spunem că lunile trecute a fost reabilitată și Aleea Fagului, o porțiune deosebit de circulată și cu multe unități comerciale și de servicii către populație.

Paralel cu aceste investiții, pe străzile respective au fost amenajate trotuare noi,  moderne, urmând ca în viitor să fie înființate și piste de biciclete, ținând cont de creșterea numărului cetățenilor care folosesc pentru deplasare aceste  mijloace pe două roți. De altfel, aceste inițiative edilitare sunt cuprinse în programul proiectelor pe acest an. Până la sfârșitul anului vor urma și alte lucrări de acest gen.

SZ.Cs.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut