La Gherla continuă modernizarea străzilor

Din cauza pandemiei Covid-19, în acest an, pe raza municipiului Gherla reparaţiile de străzi au început puţin mai târziu. Asta nu înseamnă că edilii au stat degeaba.

Când s-a  putut şi când şi timpul a permis, în ultima perioadă au fost efectuate astfel de lucrări. Recent, am semnalat finalizarea modernizării străzii Fagului din cartierul MR 1, unde au fost refăcute şi trotuarele, dar și începerea asfaltării străzii Fierarilor din vecinătatea Autogării. Zilele trecute drumarii au demarat lucrările de reabilitare a străzii Victoriei,  de lângă Gara CFR, unde se acţionează într-un ritm alert, având în vedere că este o arteră deosebit de aglomerată, pe acolo circulându-se spre ieşirea din oraş, spre Câmpia Transilvaniei. Este o stradă cu sens unic, unde de câţiva ani nu s-a modernizat carosabilul. A fost mare nevoie de această investiţie a Primăriei, ţinând cont că, în ultima perioadă, în zona respectivă maşinile circulau foarte greu din cauza gropilor.

Tot zilele trecute, prin grija personalului muncitor de la SC ADP SA au fost astupate toate gropile de pe carosabil pe străzile centrale ale urbei. Şi asta e ceva, cu toate că şi pe acolo este mare nevoie de modernizare totală.

Și tot zilele trecute, posesorii de maşini din municipiul Gherla au mai avut parte de  o supriză plăcută: după mai mult de un an de tergiversări au fost terminate lucrările de modernizare şi lărgire a podului de peste Canalul Someşului Mic, de la întâlnirea străzilor Clujului şi Gelu.

În această vară edilii gherleni au în plan reabilitarea străzilor din jurul Pieţii Libertăţii, proiectul cuprinzând şi căteva uliţe de la marginea  municipiului.

SZ.Cs.

Articole din aceeasi categorie