La Cluj, 44 absenți la a doua probă scrisă a Bacalaureatului

Cea de-a două probă scrisă a examenului național de Bacalaureat, proba obligatorie a profilului – proba E.c), la disciplinele Istorie și Matematică, s-a desfășurat, la Cluj, fără incidente.

Conform datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean Cluj, la această probă, în cele 16 centre de examen au fost prezenți 3.789 de candidați, din totalul celor 3.833 de candidați înscriși. 44 candidați nu s-au prezentat la probă. IȘJ Cluj face precizarea că există candidați din promoțiile anterioare care susțin doar una sau două probe, celelalte fiind promovate și recunoscute în sesiunile precedente.

În județul Cluj, nici marți nu s-au înregistrat situații care să impună desfășurarea acestei probe cu subiecte de rezervă și nici situații de fraudă sau tentativă de fraudă.

Examenul de Bacalaureat continuă, miercuri, 22 iunie, cu proba scrisă la alegere a profilului și a specializării – proba E.d), urmată, joi, 23 iunie, de proba scrisă la limba și literatura maternă – proba E.b), pentru candidații care au studiat în limba minorităților naționale.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut