Kaufland instalează geamuri de protecție la casele de marcat

Ca urmare a evoluției situației din ultimele zile, Kaufland a început instalarea geamurilor de protecție din plexiglas la casele de marcat în toate magazinele din țară, cu prioritate în orașele în care sunt mai multe cazuri.

De asemenea, personalul de la casele de marcat, dar și cei de la raioanele Legume-Fructe și de la vitrina cu servire asistată au mănuși de unică folosință, iar acolo unde se impune, accesul clienților în magazine se va face în grupuri restrânse de persoane. În magazine, pe podeaua din zonele de trafic au fost amplasate benzi care indică distanța de siguranță, iar suprafețele de contact și obiectele des utilizate de clienți și angajați (cărucioare, case de marcat, mobilier, cântare, clanțe, butoane etc) precum și spațiile comune (toalete, scări rulante etc) sunt dezinfectate. Magazinele sunt dotate cu dezinfectant de mâini gratuit pentru clienți, iar la toalete există săpun ce conține dezinfectant.

Kaufland afirmă că există suficiente stocuri de alimente şi mărfuri, datorită livrărilor zilnice și a unei mari varietăți de produse și că magazinele vor rămâne deschise.

Articole din aceeasi categorie