Junioarele de la Olimpia Gherla pe urmele echipei mari

Echipa de junioare U-15 de la Atletic Olimpia Gherla calcă pe urmele formaţiei de senioare ce activează în liga a II-a şi care a pornit în trombă în noul campionat. Pepiniera grupării antrenate de Iulia Mera este asigurată  prin aceste fete tinere şi deosebit de talentate, care la sfârşitul săptămînii trecute au câştigat pe terenul stadionului din parc, cu scorul de 3-2 (2-0), împotriva echipei sibiene FC Interstar, formaţie aflată în momentul partidei pe locul 1 în clasamentul seriei a 6-a.

Golurile gherlencelor au fost  marcate de G. Hodiş, Mesarăş şi Sălăgean. Atletic Olimpia a aliniat formaţia: Lengyel – Tasnadi, Giulia Malata, Adriana Malata, Morari – Litta, Bogdan, Mesarăş, G. Hodiş – Pastor, Sălăgean. A mai jucat Costea.

În lipsa coordonatoarei echipelor feminine, Iulia Mera, aflată la Bucureşti, pe banca tehnică a junioarelor au stat Alexandra Iuşan şi Denisa Rus, ambele  titulare în echipa de senioare. După etapa a doua pe primul loc s-a instalat Atletic Olimpia Gherla cu 3 puncte.

Etapa următoare, sâmbătă 8 octombrie, junioarele de la U-15 se deplasează la Sibiu, unde vor întâlni cealaltă echipă a municipiului de pe Cibin, AFC Hermannstadt.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut