Jucătoarea de tenis Ana Bogdan îi antrenează pe beneficiarii proiectului Caiac Smile2

Jucătoarea de tenis Ana Bogdan (locul 108 WTA) va participa la lecțiile de tenis de câmp cu tineri în scaun cu rotile, tineri din centre de plasament și elevi de la Colegiul Național George Coșbuc.

Proaspăt întoarsă de la US Open, unde a jucat cel mai lung meci la feminin din istoria celebrului turneu, fosta jucătoare din top 100 mondial, Ana Bogdan, va participa la lecțiile de tenis de câmp din cadrul proiectului ”Caiacul, o cultură sportivă inovativă pentru tineret”, SMile 2 Sport. Conform organizatorilor evenimentului, antrenamentul de tenis va avea loc la clubul sportiv Winners Sports Club, miercuri, 15 septembrie, de la ora 13.00, și vor participa 3 tineri cu dizabilități motorii, alți tineri din medii defavorizate și/sau case de copii, împreună cu elevi de la Colegiul Naţional „George Coşbuc” din Cluj-Napoca. Alături de Ana Bogdan, la antrenamente vor fi prezenți trei antrenori cu experiență, care îi vor iniția pe tineri în sportul alb, pe două terenuri de joc.

Programul general al antrenamentelor s-a modificat, începând de săptămâna aceasta, fiind următorul: luni, 14.00 – 17.00, lacul Gheorgheni, Iulius Parc: caiac; marți, 14.00 – 16.00, Baza Sportivă Gheorgheni: baschet; miercuri, 13.00 – 14.00, Winners Sports Cluj (Parcul Rozelor): tenis de câmp; joi, 13.00/14.00 – 15.00/16.00, Lamont Club (Str Aurel Vlaicu nr 11): tenis de masă.

Un proiect inedit

Caiac SMile este o asociație non-profit înființată în anul 2018 cu scopul de a promova sportul şi un mod de viaţă sănătos și echilibrat, conform principiului „Mens sana in corpore sano”. Asociația oferă posibilitatea de a practica activități sportive precum caiac, gimnastică și schi, persoanelor cu nevoi speciale, copiilor proveniți din medii defavorizate, copiilor instituționalizați și persoanelor cu dizabilități.

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut