Jandarmii clujeni, la datorie

În următoarea perioadă, jandarmii clujeni vor fi prezenți, zilnic în spațiul public pentru ca aceste zile să fie sărbătorite în condiții de siguranță.

Concomitent cu menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, aceștia vor veghea și la buna desfășurare a unor evenimente – Alandala Retro Future, Târgul de carte Gaudeamus, competiții sportive de rugby, fotbal și volei.

Jandarmii clujeni recomandă cetățenilor să supravegheze îndeaproape comportamentul copiilor, să acorde atenție sporită bunurilor și obiectelor personale, să evite implicarea în incidente și să solicite imediat intervenția jandarmilor atunci când situația o impune.

Jandarmii vor fi prezenți și în zona stațiunilor montane și pe traseele turistice adiacente, unde vor acționa pentru informarea și îndrumarea turiștilor, dar și pentru a interveni în cazul producerii unor incidente nedorite.

Atunci când sunt martori ai unor situații deosebite, cum ar fi apariția unor animale sălbatice, cetățenii sunt sfătuiți să sune la 112, să nu încerce să intervină, să nu hrănească animalele sălbatice și să nu se apropie de ele pentru a le filma sau fotografia.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut