ISU Cluj: Misiune încheiată cu succes, la festivalul Electric Castle

În cele cinci zile ale festivalului Electric Castle, pompierii militari clujeni au executat 39 controale de specialitate la operatorii economici aflați atât în proximitatea zonei evenimentului, cât și la cei aflați în incinta festivalului pentru a preveni producerea unor incidente și a verifica respectarea tuturor condițiilor de siguranță.

În urma verificărilor în teren, aceștia au aplicat patru amenzi, în valoare cumulată de 11000 lei și 33 de avertismente.

Conform unei postări pe pagina de socializare a ISU Cluj, o atenție deosebită a fost acordată asigurării primului-ajutor și măsurilor de apărare împotriva incendiilor pe toată perioada desfășurării festivalului. Echipajele implicate în acordarea asistenței medicale de urgență și de prim-ajutor aflate la cele trei posturi medicale avansate, deservite de personalul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și de cel al UPU-SMURD Cluj, au acordat sprijin participanților în situații de: cefalee (179 cazuri), excoriații (158 cazuri), reacții alergice (50 cazuri), afecțiuni medicale diverse – dureri digestive, mușcături insecte, dureri aparat locomotor etc. (1188 de cazuri).

În 27 de situații de afecțiuni medicale diverse a fost nevoie de investigații medicale de specialitate, astfel că 27 adulți au fost transportați la spital.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut