IȘJ Cluj: 64 de absenți la cea de-a treia probă scrisă a Bacalaureatului

Absolvenții claselor a XII-a au susținut joi, 30 iunie, a treia probă din cadrul examenului național de Bacalaureat, proba scrisă la alegere a profilului și a specializării – proba E.d).

La Cluj, la această probă, cei 3.998 de candidați prezenți au optat pentru una dintre următoarele 10 discipline: Biologie, Chimie, Fizică, Economie, Filosofie, Geografie, Informatică, Logică și argumentare, Sociologie și Psihologie. 64 de candidați nu s-au prezentat la această probă, iar unui elev din Cluj-Napoca i s-a echivalat proba scrisă cu nota 10, ca urmare a rezultatului obținut la Olimpiada internațională de informatică – a anunțat Inspectoratul Școlar Județean Cluj.

În județ nu s-au înregistrat situații care să impună desfășurarea acestei probe cu subiecte de rezervă și nici situații de fraudă sau tentativă de fraudă.

Joi, 1 iulie,  se va desfășura ultima probă scrisă, proba la Limba și literatura maternă –E.b). pentru candidații care au studiat în limba minorităților naționale.

Afișarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 5 iulie, până la ora 12:00. Contestațiile pot fi depuse în aceeași zi, în centrul de examen, în intervalul orar 12:00–18:00 sau pot fi transmise prin mijloace electronice, pe adresele afișate la avizierul centrului de examen. Rezultatele finale, după soluționarea  contestațiilor, vor fi făcute publice în 9 iulie.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut